Om TOTALKONCEPT

TOTALKONCEPT er primært lokaliseret i Hillerød, Nordsjælland med en afdeling i Sydsjælland. Vi har siden 1996 beskæftiget os med mange facetter inden for Facility Management og Facility Service. Siden 2000 har vi desuden opbygget en stor GMP-erfaring indenfor medicinalbranchen.

Vi prioriterer højt at have en stabil, kvalificeret og alsidig medarbejderstab, så vi altid kan imødekomme de specifikke ønsker og behov, som vores kunder må have. Den faste medarbejderstab består blandt andet af administrativt personale, anlægsgartnere, flyttefolk, grafiker, tømrere og andet håndværksmæssigt uddannet personale.

Derudover har virksomheden et bredt og lokalt funderet netværk af GMP-vante underleverandører - primært indenfor håndværksbranchen - som udgør et solidt fundament for virksomheden, og som giver os mulighed for at tilbyde hurtige og kompetente løsningsforslag til vores kunder.

 

TOTALKONCEPT sætter en ære i at løse selv den mindste opgave med engagement og med et smil på læben. Som en del af jeres maskinrum har vi konstant fokus på at levere den mest servicemindede, systematiske og helhedsorienterede opgaveløsningen - og til en fair og konkurrencedygtig pris.

Hos TOTALKONCEPT kan vi tilbyde at servicerer vores kunder døgnet rundt, 365 dage om året. Hos os møder du altid en fleksibel og personlig service, og der er ikke dén opgave, som vi ikke kan løse.  

Kontakt os gerne, og lad os drøfte hvordan et samarbejde med TOTALKONCEPT kan understøtte jeres arbejde med kerneopgaven.

 

Kontakt TOTALKONCEPT, v/ Peder Wille Lentz her

Galleri