Facility Management

Vores facility team har deres dagligdag hos vores kunder, så de opfattes som en naturlig del af det team som yder service på alle niveauer i organisationen.

Vi håndterer workspace service bl.a.:

Daglig servicering af arbejdspladser og lokaler

Vedligehold samt ændringer af bygninger

Opsætning af mødelokaler og større interne og eksterne events

Etablering af kontor miljø med møbler, IT og tilhørende services

Håndtering af IT-systemer og etablering af nye arbejdspladser

Produktionsområder

I større produktionsområder supporterer vi typisk personalet i forhold til opfyldning af produkter samt afhentning af affald, og vi håndterer arbejdstøjs ordninger så der altid er rent tøj klar til de produktionsansatte når de møder ind.

Byggeprojekter

På bygninger har vi typisk det daglige service og vedligeholds ansvar, og vi håndterer eksterne håndværkere i det omfang der er brug for specifik ekspertise, større maskiner eller andet.

Areal vedligehold

Areal vedligehold håndterer vi nemt og smidigt, og med en godt udrustet maskinpark servicerer vi nemt grønne arealer, parkeringsanlæg, og vi håndterer også gerne etablering af have, skov og park med vores samarbejdspartnere.

annie-gray-WEWTGkPUVT0-unsplash

Ejendomsadministrator as a service

Vores team assisterer i det daglige interne facility teams hos vores kunder med gulvlægning, opsætning af vægge, nye lofter, udskiftning af vinduer, eller ligefrem tilbygninger og større udbygninger.

Ejendomsadministrator as a service, på halv eller deltid er en mulighed for de kunder der har behov for en administrator, men måske ikke på fuldtid.