coworking-space-gallery-3

Om os

Totalkoncept har i mere end 20 år dagligt serviceret og arbejdet med små og store virksomheder. Vi vedligeholder bygninger, arealer, og servicerer personale både inde og ude. - Vi sørger for at arbejdspladsen fungerer optimalt, så vores kunder kan have fokus på deres kerneforretning.

dan-gold-opIZa6gWsFs-unsplash

Servicerer store som små virksomheder

Vores kunder er forskellige, det kan være den store virksomhed der har brug for 10-20-30 mand til at servicere deres virksomhed eller flere ejendomme, eller det kan være den lille virksomhed eller institution der har brug for en ejendomsadministrator til at stå for det daglige.

Uddannet personale

I vores facility afdeling håndterer vi håndværksmæssige opgaver for vores kunder. Vores personale er uddannet til at varetage daglige opgaver som vedligehold, optimeringer, service, renovation, kurérservice med mere, og vores store eksterne netværk gør at vi kan få ekspert hjælp ind med kort varsel.

Varetager opgaven fra start til slut

Vi varetager hele facility opgaven på virksomheden, vi stiller fast personale til rådighed, eller arbejder med nuværende personale, og står blot for ledelse og uddelegering af work-orders. Det vigtige for os er at vores kunder er tilfredse, og at vi sammen finder det niveau af service og ekspertise der er brug for, så behovet er dækket ind.