Salg og udlejning af kontor og produktions inventar

Vores facility team håndterer både salg og udlejning af kontormøbler og øvrigt inventar til kontor samt produktion. Vi har et større udvalg af brugte og nye møbler som vi lejer ud til særdeles attraktive priser. Vi har et stort udvalg, som du kan vælge imellem.

1 hæve/sænke borde til kontor og produktions miljøer

2 bordplader der bliver special fremstillet i kompakt laminat eller rustfrit stål, i henhold til GMP. Alt fremstilles efter ønske og behov.

3 borde der tilpasses behov i forskellige miljøer som fx renrum  o.lign.

Dobbeltborde, special udskæringer, alt er muligt

Eksempler på forskellige elektriske hæve/sænke borde

ConSet_501-37_7S112_120-60S3_BM_L

Dette bord har "open frame" konstruktion med fuld friplads under bordpladen. Vandringen er udpræget stor og dette giver, især, en meget lav nederste højde.

Hjul giver mobilitet og fleksibilitet. Skal bordhøjde kunne justeres uden adgang til stikkontakt kan der tilkøbes en genopladelig batteriløsning.

ConSet_501-19 7B095 117H3 WM

Det er et meget stabilt hæve-/sænke understel i et overskueligt og funktionelt design. Stellet kan monteres med hjul, så det gør det mere flytbart.

Perfekt som enkeltstående eller i kombinationer. Understellet kan også anbefales til offentlige miljøer såsom skoler, biblioteker og kursus.

ConSet_501-88 7S152 160-80S3 WM

Et yderst funktionelt dobbeltbord i rene linjer. Det er særdeles velegnet til større kontormiljøer og designet gør det nemt at adskille de to borde med en skærmvæg. Du kan minimere kabelkludder ved at montere en kabelbakke under bordet, hvilket også gør rengøring af gulvet lettere.

Dette dobbeltbord er et funktionelt, robust og stabilt bord i alle henseender.

da12-2-2

Kontormøbler til omgående levering

Vores kunder kører typisk projekter hvor udlejning er det klart mest fordelagtige. Det kan være en større byggeplads med behov for skurvogne til deres ansatte ingeniører, der skal fungere i en nærmere bestemt periode, eller måske en mere permanent løsning hvor udlejning er den mest fleksible løsning i forhold til et måske svingende mandskabs behov. Uanset hvor stor eller lille, så har vi kontormøbler til omgående levering.